Din däckjour i Grums

Däck-Carlsson

Välkommen till Däck-Carlsson, en däckverkstad för dig som bor i närheten av Karlstad, Forshaga, Grums, Sunne eller Hammarö.
Bild på däck i däckförvaring i Forshaga
sola-screen
ramudden
llrörservice
leaseplan
provia
kewab
keolis
jarnbros
hedgrens
byggstål

Ring oss när du är i knipa

Snabb och trygg däckjour i Grums

Däck Carlsson i Ilanda AB

Besök oss

Kontakt

Bild på däck i däckförvaring i Forshaga

Däckjour Grums

VIktiga datum för däck

16 april - 30 september

Förbjudet att använda annat än sommardäck förutsatt att det inte råder vinterväglag.

1 oktober - 15 april

Tillåtet att använda dubbdäck. Om det är eller förväntas bli vinterväglag får dubbdäck användas annan tid.

1 december - 31 mars

Lagkrav på att använda vinterdäck vid vinterväglag.

Vad vi erbjuder

Våra tjänster

Däckhotell

Under sommaren tar vinterdäcken rejält med plats. Det gäller inte bara att ha någonstans att förvara dem, dem ska dessutom förvaras i en bra miljö. Lämna in däcken hos oss så att du kan använda ditt utrymme till annat, vi gör även de nödvändiga underhåll som krävs, så som tvättning och lufttryckskontroll.

Service

Det är viktigt att underhålla din bil med jämna mellanrum. Ett underhåll kan exempelvis vara olja- och filterbyten. När du utför en regelbunden service har du inte bara bättre koll på hur din bil mår, utan du förlänger också livslängden på fordonet och förhindrar att större skador sker.

Däckshop

När du ska köpa nya däck behöver det inte vara krångligt. Vi är experter på däck och kan hjälpa dig igenom hela processen ifrån att välja rätt däck, till att montera dem på din bil. Hos oss hittar du däck ifrån alla stora aktörer på marknaden. Finns inte däcken på lager kan vi beställa dem åt dig.

Bromsservice

På Däck-Carlsson utför vi bromsservice och bromsreparationer på alla typer av bilbromsar och bromsar på tunga fordon. Vi byter även ut slitdelar så som bromsbelägg, bromsok och bromsskivor. Det är viktigt att dina bromsar fungerar korrekt, för din och andras säkerhet.

Däckjour

En punktering kommer alltid olägligt, exempelvis när du har försovit dig eller om du ska passa någon annan tid. Däck-Carlsson har däckjour för dig som är i behov av akut hjälp med dina däck när du får oväntade problem. Vi lagar ditt däck och du är snart på vägarna igen!

Hjulinställning

Om du upplever att ratten darrar kan detta bero på en felaktig hjulinställning. Hjulinställningen är viktig när det kommer till trafiksäkerhet och bra körupplevelse. Kom in med dina däck så hjälper vi gärna dig med en hjulinställning, vi har moderna verktyg och metoder.

Behöver du nya däck?

Är det vinterväglag ute?

Vilka vinterdäck är bäst?

Dubbdäck VS. Friktionsdäck

Vad kan vi hjälpa dig med?

Priser

Recensioner

Vad säger våra kunder?